Tisztelt Látogatónk!  koordinaciojo_másolata.png
 

 Az alábbi menüpontokra kattintva

tájékozódhat az intézményünkben működő

osztályokról és pontos leírást

 jog_másolata.png
 kaphat azok működéséről, rendjéről.

A kiválasztott menüpontok alatt alpontokat talál, 

az adott menüből való

 beszerzés_másolata.png

kilépéskor pedig a

vissza gombra kattintva

ismét a főmenüben böngészhet.

 
 

gyvitel_másolata.png

   vissza.jpg

 

 

 

Koordinációs osztályvezető: dr. Milisics Brigitta

Elérhetőség: 06 1 815 17 38

 

kordinacio3.png

A GMK, mint költségvetési szerv alaptevékenysége, a Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat által fenntartott köznevelési, gyermekvédelmi és szociális intézményei részére, gazdasági-, pénzügyi- és műszaki feladatok ellátása.

 

Koordinációs osztály

K

oordináció, nem más, mint irányítás, összeegyeztetés, összehangolás. Koordinációs osztályunk az operatív irányítási feladatok ellátását elősegítő szervezeti egység, melynek vezetését a koordinációs osztályvezető látja el, aki az alábbi 5 terület szakmai, vagy operatív irányításával foglalkozik:

A koordinációs osztályvezető közreműködik a GMK jogszerű működésének fenntartásában, szakmailag irányítja a jogi területet. Mindemellett biztosítja a szervezeti egységek közötti megfelelő kommunikációt, összehangolja azokat a tevékenységeket, melyek több szervezeti egység feladatait érintik. Közreműködik a belső kontroll rendszer működtetésében és a minőségirányítási feladatok ellátásában, valamint irányítja és ellenőrzi az adminisztratív, ügyviteli és titkársági munkafolyamatokat, illetve koordinálja a beszerzési és közbeszerzési feladatok tervezését, végrehajtását.

kordinacio1.png

Emellett gondoskodik a feladat nyilvántartások aktualizálásáról, biztosítja a külső- és belső kommunikációs tevékenységet, a feladat-ellátási körébe tartozó intézmények között. Támogatja az intézményi honlap fejlesztését és naprakészen tartását, valamint felügyeli a normatív irányítási rendszer működtetését.

kordinacio2.jpg