Agárdi üdülő

Üdülési lehetőségek

A kerületi Önkormányzat a fenntartásában működő agárdi és a bernecebaráti üdülőkben kedvezményes térítéssel családi üdülési lehetőséget biztosít:

  • az Önkormányzat tisztségviselői
  • az Önkormányzat Képviselő-testületének tagjai,
  • az Önkormányzat bizottságainak külsős tagjai,
  • az önkormányzati fenntartású intézmények és gazdasági társaságok dolgozói,
  • a XV. kerületi Polgármesteri Hivatal dolgozói,

valamint családtagjai részére.

Az üdülőkben a feltételek nem biztosíthatóak a kisgyermekek üdüléséhez, ezért a három év alatti gyermekek az üdülőket nem vehetik igénybe.

Az üdülőkbe időpontkérés jelentkezési lappal (1. számú melléklet) történik, mely letölthető a GMK honlapjáról (www.gmkxv.hu) vagy e-mailben (udultetes@gmkxv.hu) igényelhető.

 

AGÁRD (2484 Agárd, Névtelen utca 1.)

 Az agárdi üdülőt az Önkormányzat a családi üdülésre tartja fenn, gyermektáboroztatásra és erdei iskola szervezésére itt nincs lehetőség.

Az üdülőben 2 db öt ágyas, 4 db négy ágyas, 2 db három ágyas és 1 db két ágyas szoba található.

A szobák televízióval és hűtőszekrénnyel ellátottak. Ágynemű biztosított. Nemenként elkülönített zuhanyzók vehetők igénybe. Az üdülőben az étkezés önellátó rendszerű, ezt felszerelt konyha szolgálja, melyben villanytűzhely került elhelyezésre. A gépkocsival érkezők számára biztosított a zárt parkolás. A kert parkosított, tűzrakó és grillező hellyel, valamint kültéri konyhával rendelkezik. Korlátozott számban kerékpár áll az üdülők rendelkezésére, melyet a gondnoktól lehet igényelni. Az üdülő kb. 1,5 km-re fekszik a vízparttól.