A GMK alaptevékenysége, hogy a hatáskörén belül ellátja a saját és a hozzárendelt gazdasági szervezettel nem rendelkező költségvetési szervek (Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat által fenntartott óvodái, bölcsődei és szociális intézményei) részére a gazdasági és működtetési feladatokat.

Karbantartási és hibaelhárítási osztály

kordinacio3.png

Farkas László

Karbantartási-és hibaelhárítási osztályvezető

Elérhetőség: 06-1- 815-1754; 06-70-698-5640

A karbantartási és hibaelhárítási osztály a Műszaki Igazgatóság szervezeti egységében végzi a tevékenységét.

„A hibaelhárító karbantartás azon intézkedések összessége, melyek a kívánt állapot megóvására, helyreállítására irányulnak.”

A karbantartási és hibaelhárítási osztály önálló vezetővel rendelkező szervezeti egység, amelynek feladata az üzemeltetési tevékenységen túlmutató karbantartási, javítási, felújítási munkálatok elvégzése és ezen feladatok feltételeinek teljes körű biztosítása:

-        A karbantartás, hibaelhárítás körébe tartozó vállalkozói, szolgáltatási szerződések, megrendelések előkészítése, az elvégzett munkák szakmai ellenőrzése, teljesítések igazolása.

-        Felel a szakmai, hatósági előírások szerinti felülvizsgálatok elvégeztetéséért, a feltárt hiányosságok elhárításáért, az igazoló dokumentumok nyilvántartásáért.

-        A Központi Műhely működtetése a rendelkezésre álló különböző szakmai képesítésű gyakorlott karbantartó szakemberek napi munkájának a szervezése, a feladatellátáshoz szükséges eszköz, anyag és szolgáltatás rendelkezésre állásának biztosítása.

                                         

-        A GMK gépjármű állományának üzemeltetéssel kapcsolatos ügyintézési feladatok ellátása.

-        A hibabejelentéseket fogadó, nyilvántartó és a továbbítását intéző Ügyeleti szolgálat működtetése:

-        Hibabejelentés elérhetőségei:

            - vezetékes telefon: 06-1-815-1740; 06-1-815-1741 illetve

            - mobil telefon: 06-70-698-5604 telefonszámokon, munkanapokon reggel 6 óra    és 18 óra között.

            - Email elérhetőség: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

            - Rendkívüli esemény bejelentése: 06-70-698-5605 telefonszámon.

busz.pngteher.pngkocsi.pngvissza.jpg