Siófoki gyermektábor

Táborozási lehetőségek a kerületben:

A kerületi Önkormányzat a közigazgatási területén működő köznevelési intézményekben jogviszonnyal rendelkező gyermekek, tanulók, a XV. kerületben bejegyzett diáksport egyesületek és a XV. kerületben bejegyzett vagy működő sportegyesületek tagjai számára kedvezményes gyermektáborozási lehetőséget biztosít az általa fenntartott Bernecebaráti és siófoki táborokban.

A nyári táborokban a táborozó gyermekek felügyeletét a tábort szervező köznevelési intézmény, diáksport egyesület, sportszervezet biztosítja.

A siófoki táborban főszezonban keddtől keddig tartó turnusokban üdülhetnek a gyermekek, elő és utószezonban tetszőleges időtartamban.

A Bernecebaráti táborban a főszezonban hétfőtől - hétfőig tartó turnusokban az elő és utószezonban tetszőleges időtartamban vehetik igénybe a tábor szolgáltatásait a gyermekek.

Részletes tájékoztatást a kerületi üdülési szabályzat nyújt.

 

SIÓFOK Gyermektábor (8600 Siófok, József Attila utca 1.)

 

A sátortábor (gyermektábor) Siófok város szélén, a Balatontól mintegy 200 m-re található.

Beton talapzaton álló 23 db három ágyas telepített sátrakban történik az elhelyezés. A táborozás megkezdésének feltétele, hogy a gyermek törvényes képviselője nyilatkozzon arról, hogy gyermeke egészséges és közösségbe mehet.

A táborozók rendelkezésére áll

  • nemenként elkülönített zuhanyzó és mellékhelyiség,
  • ebédlő,
  • sportpálya, kültéri ping-pong asztal,
  • fedett foglalkoztató.