Fejlesztés

Fejlesztés alatt a létesítmények felújítása, beruházásai, energetikai felújításai előkészítését-tervezését, az informatikai hálózat felújítását és üzemeltetést értjük.

Ingatlanfejlesztéssel foglalkozó munkatársaink a Működtetési Igazgatóság szervezeti egységében a Műszaki Osztály keretén belül végzik a tevékenységüket, feladatuk a GMK működési körébe tartozó létesítmények berendezéseinek és energetikai hálózatainak folyamatos felújítása, műszaki színvonalának javítása, valamint az energiafelhasználás hatékonyságának javítása.

Az ügyintézők beszerzési és közbeszerzési eljárásokhoz tervezik a megvalósítandó feladatokhoz szükséges forrást, műszaki dokumentációkat készítenek elő, illetve meghatározzák a megvalósuláshoz szükséges költségeket. Energia-gazdálkodási feladatokat látnak el, fogyasztási adatokat elemeznek, melyek nyilvántartása és statisztikai elemzése is beletartozik tevékenységükbe. Működési profiljukat gazdagítja a felújítási munkálatok végrehajtásának megszervezése, a kivitelezési folyamatok ellenőrzése, valamint a szakmai teljesítésigazolás.